musik

Sitter och lyssnar på musik, länge sen jag gjorde det. Men snodde davids spotifys inlogg(förlåt!). Undra vad man ska göra imorgon, har inget planerat. Men slutar ju 5 så hinner inte göra mkt efter, eh får se. Kasnke går på stan eller något. Måste städa mitt rum också, och packa upp klart, suck det är skit tråkigt! Vill lägga mig i sängen och kolla på tv det skulle va skönt, men har ingen lust.

Har gjort ny header också, tkr denna blev bättre :) men blogg.se är så segt blir irriterad.  Måste plugga historia också, suck!


 

bio

Hoppas jag och david går på bio på fredag, beck - i stormens öga, den är nog bra :) det är ju alla beck iallfall så. Klockan är redan kvart över 7. Får se vad man ska göra ikväll, kasnke går någon bra film på tv. Och om en vecka börjar andra avenyn igen, jippie!! One tree hill börjar nog också snart. :) älskar serierskola

kom hem från skolan för 1 timme sen och nu sitter jag och äter, gott! Ska kanske plugga senare, får se om jag orkar. Det märks ju att jag missa förra veckan iallfall. Skolan va helt okej idag, även fast jag slutade kvart i 5, gick snabbare än jag trodde. Imorgon börjar jag tjugo i två, skönt!!

hemma nu

Igår natt kom jag hem från Kroatien, vi har haft det superbra! Hade det jätte varmt varje dag, nästan 35 grader om inte mer. Vi slappade bara där borta och njöt av vädret, väldigt fint va det iallafall. Idag har jag varit med Mathilda, hon kom hem till mig vid 5. Imorgon blir det skola, har eftermiddagsvecka nästa vecka så det blir sovmornar! Skönt, känns ju att jag missat lite i skolan nu. Missade ju kick-offen, tråkigt fast ändå inte. Nu ska jag snart gå och sova i min säng, har längtat efter den! ♥

   


RSS 2.0